Căutare Live

După CANICULĂ, suntem loviţi de un VAL DE FRIG: Europa, afectată de temperaturi cu MINUS şi ninsori!

După valul de căldură, Europa este lovită un val de frig. Zăpadă în Alpi la înălțimi de sub 1.000 de metri în plină vară, temperaturi cu minus în Marea Britanie şi Germania!

După valul de căldură, Europa este lovită un val de frig. Zăpadă în Alpi la înălțimi de sub 1.000 de metri în plină vară, temperaturi cu minus în Marea Britanie şi Germania!

Duminică dimineață, mai multe regiuni din Europa s-au înregistrat temperaturi mult sub normalul acestei perioade și chiar zăpadă și îngheț la înălțimi neobițșnuite. Valul de aer rece vine la scurt timp după ce statele din vestul și centrul Europei s—au confruntat cu caniculă și temperaturi record.

În această dimineață, în mai multe regiuni din Franța, Germania, Elveția, Austria și Italia s-au înregistrat temperaturi record pentru sfârșitul lunii august, iar în unele regiuni din Alpi a nins.

Meteorologul elvețian Jörg Kachelmann a postat pe Twitter un mesaj în care scrie că în mai multe zone din Elveția s-au înregistrat peste 40 cm de zăpadă proaspătă și că în unele zone din Germania pământul a înghețat. La Zugspitze, în Elveția, o stațiune situată la 2960 m, s-au înregistrat temperaturi de -6,2 ° C, iar în Bernau din Pădurea Neagră, mercurul termometrului a coborât la -2,4° C.

Au existat chiar și informații privind căderi de zăpadă la sub 1.000 de metri. La Golfclub Gastein, din apropiere de Szalsburg, Austria, situat la 860 metri altitudine, la ora 6 dimineață, a fost înregistrat un strat de zăpadă, conform Libertatea.

De asemenea, în zonele joase din nordul Germaniei, termometrul a ajuns la o singură cifră. Expertul în meteorologie dr. Ryan Maue, a vorbit într-o postare pe Twitter despre „minime record” înregistrate în Franța și Germania.

Publicația britanică UK Daily Star scrie că temperatura a scăzut la -2° C sâmbătă dimineață în Parcul Național Cairngorms din nordul Scoției, în apropiere de Inverness. În Edingurgh termometrul s-a oprit la 2° C.

Pur și simplu a fost prăpăd! ȘASE MORȚI și peste 140 de răniți, în urma inundațiilor devastatoare! Sunt pierderi uriașe,... Mea Culpa! Papa Francisc și-a încheiat vizita în Irlanda cerând iertare pentru abuzurile clerului irlandez!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri