Antena Căutare

Poveste de iubire ca in filme: Dupa ce a primit o noua inima, un american s-a indragostit de sora donatorului

Un transplant de inima a fost inceputul unei povesti de dragoste, cum numai in carti mai vezi. Dupa ce a primit o noua inima, un american a intalnit-o pe sora donatorului, de care s-a indragostit iremediabil. Iar sentimentul a fost reciproc. Cei doi se pregatesc acum sa-si uneasca destinele in fata lui Dumnezeu.

Lui Erin Roberts ii place sa asculte, din cand in cand, cum bate inima logodnicului ei, Connor Rabinowitz. In urma cu cativa ani era in pieptul fratelui ei, Kellen.

Este ceva nepretuit sa stii ca o parte din cineva pe care l-ai iubit atat poate sa continue sa existe si, mai mult de atat, sa constituie forta vitala a unei alte persoane”, spune tanara.

In 2005, Connor era un sportiv desavarsit, vedeta a echipei de baseball din scoala sa. Dar viata i s-a schimbat de la o zi la alta cand medicii l-au diagnosticat cu o grava afectiune cardiaca. Doar un transplant de inima il putea salva.

Asteptarea a luat sfarsit in martie 2005, cand un tanar sofer de camion pe nume Kellen Roberts a murit pe loc intr-un accident. Inima sa i-a dat lui Connor o noua viata. Barbatul a vrut sa-si exprime recunostinta fata de familia lui Roberts. Asa a intalnit-o pe sora acestuia si, de cum s-au vazut, amandoi au stiut ca trebuie sa fie impreuna.

Momentul este, si acum, viu in mintea mea. Mama ei ma imbratisa, iar eu nu mai puteam decat sa ma uit in ochii ei”, isi aduce aminte Connor.

Iubirea celor doi este, pentru unii, ciudata, dar Connor spune ca nu a facut decat sa urmeze ce-i spunea noua lui inima. Transplantul care i-a salvat viata i-a daruit si o noua meserie: el s-a calficat ca tehnician medical, iar ingrijirea bolnavilor este, acum, pasiunea vietii sale.

Motivele plecarii Papei Benedict al XVI-lea. Adeptii teoriilor conspiratiei au pierdut numaratoarea scenariilor despre d... Un american a filmat aterizarea fortata care putea sa-i coste viata pe membrii familiei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x