Durere fără margini! Așa arată animalele supraviețuitoare în urma incendiilor devastatoare din Califiornia! Imagini cu puternic impact emoțional

 
+10 click pentru
galerie

Tragedie fără margini. Cel mai cumplit incendiu din istoria Californiei a marcat întreaga lume. A ucis 42 de oameni, un număr necunoscut de animale de companie și sălbatice, a ars mii de hectare de vegetație și  a făcut scrum peste 7000 de locuințe, cu precădere, din orașul numit ,, Paradise”. Peste 200 de oameni sunt încă dați dispăruți, familiile și prietenii fiind îngroziți de nenorocirea care s-a abătut asupra acestei zone.

Autoritățile s-au mobilizat și au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a salva  din flăcările groazei, mii de oameni și animale.

Sute de animale au pierit în incendiile mortale care au distrus statul California, altele au reușit să scape sau au fost salvate, dar oricum ar fi, incendiile au avut un impact devastator asupra vieții sălbatice.

Imagini cu impact emoțional puternic:

 Veți vedea în cele ce urmează o pisică arsă cu ochii închiși, un iepure care și-a pierdut urechile și poze cu operațiunile de salvare ale oamenilor care își doresc cu disperare să salveze animalele din flăcările de la marginea drumului. Pentru a salva cât mai multe vieți omenești, pompierii au forțat locuitorii să-și părăsească casele extrem de rapid,  punându-i pe mulți în imposibilitatea de a-și salva animalele lor iubite.

Credit foto: Daily Mailfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI