Căutare Live

Așa arată apocalipsa! Imagini înfiorătoare surprinse în urmă cu puțin timp: „Nu se mai oprește. Sunt flăcările iadului”

Treizeci şi una de persoane au murit în incendiile care devastează nordul şi sudul Californiei, alimentate de rafale de vânt violente care îngreunează lupta împotriva flăcărilor

Treizeci şi una de persoane au murit în incendiile care devastează nordul şi sudul Californiei, alimentate de rafale de vânt violente care îngreunează lupta împotriva flăcărilor.

Alte şase corpuri au fost găsite în nordul Californiei, devastat de incendiul denumit "Camp Fire", a anunţat duminică seara (ora locală) şeriful comitatului Butte, Kory Honea.

Alte 228 de persoane au fost date dispărute, iar cei care au reușit să scape de furia focului vorbesc despre acest dezastru într-un mod șocant: „Nu se mai oprește. Sunt flăcările iadului”, spun sinistrații.

Incendiul a distrus peste 6.700 de locuinţe şi afaceri la Paradise, un oraş cu 26.000 de locuitori, un lucru fără precedent în California.

Pompierii au anunţat duminică faptul că au reuşit să controleze sinistrul în proporţie de 25%.

Flăcările s-au extins pe 45.000 de hectare şi se aflau duminică în apropierea de Pădurea naţională Plumas.

Și-a pictat o pereche de blugi și a ieșit din casă doar în lenjerie intimă. S-a plimbat pe stradă în voie și nimeni nu a... Fără cuvinte. Când i-au văzut buletinul acestui bărbat, polițiștii au crezut că visează: „Cine v-a eliberat actul ăsta?”...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri