Antena Căutare

Noi detalii despre ”camionul groazei” din Marea Britanie. Ei sunt frații căutați de poliție: ”Găsirea și audierea lor e crucială!”

Cazul camionului din Essex, Marea Britanie, în care au fost descoperite 39 de persoane decedate, este departe de a fi rezolvat, însă polițiștii britanici au noi piste. Mai exact, aceștia caută doi frați din Irlanda de Nord, care sunt suspectați de omor din culpă și trafic de persoană.

Cazul camionului din Essex, Marea Britanie, în care au fost descoperite 39 de persoane decedate, este departe de a fi rezolvat, însă polițiștii britanici au noi piste. Mai exact, aceștia caută doi frați din Irlanda de Nord, care sunt suspectați de omor din culpă și trafic de persoană.

Astfel, poliția din Marea Britanie a anunțat că a dat în urmărire doi frați - Ronan Hughes, în vârstă de 40 de ani, şi fratele său Christopher, de 34 de ani, din localitatea Armagh, sunt suspectaţi de omor din culpă şi trafic de persoane.

S-a aflat: cei 39 imigranți care au murit înghețați în camionul groazei, la - 25 de grade C, erau chinezi

Potrivit șefului poliției din Essex, Stuart Hooper, ”găsirea și audierea fraților Hughes este crucială pentru anchetă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”În acest moment, credem că ei se află în Irlanda de Nord, dar au legături şi cu Republica Irlanda”, a mai spus Hooper, care a făcut, de asemenea, apel la persoanele care ştiu unde se află cei doi sau au informaţii despre aceasta să sune la poliţie.

Descoperire terifiantă: 39 de cadavre au fost găsite într-un camion! Primele imagini de la fața locului | FOTO

Forțele de ordine din comitatul britanic Essex au anunțat miercuri descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion în Essex. Inițial, autoritățile britanice au bănuit că migranții găsiți morți în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceștia ar putea fi vietnamezi. Un preot catolic din Vietnam a declarat pentru Reuters că bănuiește că cele mai multe dintre victime sunt vietnamezi.

Caz asemenător „camionului morții” în România. Polițiștii de frontieră au descoperit 20 de migranți ascunși. Destinația: Austria

Poliția britanică a informat că foarte puține dintre victime aveau asupra lor acte de identitate și speră să identifice cadavrele cu ajutorul analizelor ADN.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Croaţia - coduri roşu, portocaliu şi galben privind intensificări ale vântului... Şeful Boeing, presat în Congresul SUA să spună dacă grupul a ştiut despre problemele sistemului anti-blocare al avionulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x