Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

S-a aflat: cei 39 imigranți care au murit înghețați în camionul groazei, la - 25 de grade C, erau chinezi

Cei 39 de imigranti care au murit inghețați în camionul groazei din Marea Britanie erau cetățeni chinezi.

cei 39 imigranti erau chinezi

S-a aflat: cei 39 imigranți care au murit înghețați în camionul groazei la - 25 de grade C erau chinezi

Cei 39 de imigranți găsiți morți în camionul groazei erau de naționalitate chineză. Șoferul, pe nume Marice Robinson a fost arestat de către Poliție.

La ora actuală, Poliția verifică dacă imigranții au fost mutați în Marea Britanie de un inel de contrabandă cu persoane din Irlanda de Nord, deoarece proprietățile din provincie au fost atacate peste noapte.

Cei 39 de imigranți chinezi, găsiți înghețați în spatele unui camion. au fost găsiți morți de șoferul care a deschis containerul pentru a-și apuca documentele, găsind grămezi de cadavre.

Detectivii din Essex încă îl intervievează pe șoferul Maurice 'Mo' Robinson, în vârstă de 25 de ani, a cărui casă din Markethill, nordul Irlandei, a fost atacată în seara de 23 octombrie.

Poliția încearcă să afle dacă Robison știa ce se află în camionul pe care îl conducea

Călătorii, 38 de adulți și un adolescent din China - au înghețat încet până la moarte, în condiții „absolut oribile” după ce au încercat să ajungă în Marea Britanie pe un bac de marfă de la Zeebrugge, în Belgia. Migranții au fost înghesuiți în interiorul containerului rece, izolat fonic timp de cel puțin 15 ore, până când ușa a fost deschisă de șofer pe o proprietate industrială din Essex.

Când șoferul a deschis containerul și a văzut toate trupurile, a fost absolut îngrozit, sunând la ambulanță. Poliția a venit imediat la fața locului.

Recomandari