Antena Căutare

EMOȚIONANT! Iată tributul adus de un artist victimelor de la 11 septembrie 2001!

Americanii comemorează 13 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Prăbușirea turnurilor World Trade Center a făcut mii de victime, în amintirea cărora un artist american a realizat o operă de artă pe exteriorul unei clădiri.

EMOȚIONANT! Iată tributul adus de un artist victimelor de la 11 septembrie 2001! Galerie
| gothamist.com

Americanii comemorează 13 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Prăbușirea turnurilor World Trade Center a făcut mii de victime, în amintirea cărora un artist american care folosește pseudonimul Brainwash a realizat o operă de artă pe exteriorul unei clădiri.

Aceasta nu a fost aleasă deloc întâmplător, căci se află peste drum de locul în care s-au aflat turnurile gemene. Graffiti-ul a fost făcut legal, cu acordul magazinului care funcționează în clădirea cu pricina.

”Când domnul Brainwash a venit la noi cu această idee, am fost onorați. Suntem mari fani ai lucrărilor lui și ne-a plăcut ideea de a ne arăta susținerea și devotamentul pentru comunitate și pentru cei mai curajoși și mai buni oameni din New York, exact pe clădirea noastră. Lucrarea lui reprezintă un tribut adus capacității de revenire la normal a orașului New York și a americanilor, după 11 septembrie”, a declarat Isaac Gindi, vicepreședintele magazinului.

Lucrarea lui Brainwash îl reprezintă pe un pompier care formează o inimă uriașă, neagră, alături de textul: ”We love New York”.

Urmărește pe AntenaPlay imagini din 11 septembrie 2011, care au surprins teroarea ce se instalase atunci peste Statele Unite!

Citeşte cum a prezentat Antena 1 evenimentele de atunci!

Citeşte povestea falsei eroine!

Citeşte previziunile şocante dinaintea tragediei!

”Femeia care nu a fost acolo”! Iată povestea falsei supraviețuitoare a atentatelor de la 11 Septembrie!... Obama se pregătește de atac? Strategia de luptă împotriva grupării teroriste Statul Islamic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x