Au vrut să o dea afară din avion, pentru că era prea dezbrăcată: „Pune ceva pe tine sau ieși din avion”

 

O tânără a fost amenințată că va fi dată afară din avion, pentru că era „prea dezbrăcată”. Echipajul aeronavei i-a spus că felul în care îmbrăcată este motiv de ofensă pentru pasageri.

Vacanța lui Emily O’Connor s-ar fi putut încheia înainte de a începe. Tânăra călătorea din Birmingham spre Tenerife. La îmbarcare, ea a fost oprită de echipajul aeronavei Thomas Cook Airlines și i s-a transmis că felul în care era îmbrăcată era inacceptabil.

„Când m-am îmbarcat în Birmingham spre Tenerife, cei de la Thomas Cook mi-au spus că mă dau jos din avion dacă nu pun ceva pe mine, pentru că ofensam ceilalți călători și eram neadecvată. Patru membri ai echipajului erau pe lângă mine să îmi ia bagajul și să mă dea jos din avion”, a scris Emily pe Twitter.

Revoltată de amenințările primite, s-a ridicat în picioare și i-a întrebat pe ceilalți pasageri dacă se simt ofensați în vreun fel, dar nu a primit niciun răspuns. Ca să nu fie dată afară din avion, Emily a împrumutat o geacă de la verișoara ei. A fost urmărită cu atenție până s-a acoperit „suficient”.

Contactată de reporterii CNN, aceasta a povestit că a fost sunată de reprezentanți ai companiei Thomas Cook Airlines, care și-au cerut scuze pentru nefericitul incident.

„Ne pare rău că am supărat-o pe domnișoara O’Connor. Este evident că am fi putut acționa mai bine în această situație. La fel ca alte companii aeriene, avem o politică în ceea ce privește ținutele purtate de pasageri. Aceasta se aplică în mod egal bărbaților și femeilor de toate vârstele, fără discriminare. Echipajele noastre au sarcina de a implementa aceasta politică și fac și greșeli”, se arată într-un comunicat al Thomas Cook publicat de CNN.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI