Antena Căutare

UPDATE! EXPLOZIE într-o mină de cărbuni din Turcia: Cel puțin 70 de oameni au murit, iar alții sunt blocaţi în subteran

Cel puţin 20 de mineri au murit, iar alţi aproximativ 300 au rămas blocaţi într-o mină din vestul Turciei, în urma unei explozii, relatează presa turcă, citată de Mediafax.

Cel puţin 20 de mineri au murit, iar alţi aproximativ 300 au rămas blocaţi într-o mină din vestul Turciei, în urma unei explozii, relatează presa turcă, citată de Mediafax.

UPDATE: Numărul morților a crescut la 70, iar alți 200 au rămas blocați în subteran. Potrivit ABCnews, câțiva muncitori au fost aduși la suprafată. Din primele informații, explozia s-a produs la un punct de distribuire a energiei electrice. Autoritățile se așteaptă la creșterea numărului victimelor în următoarele ore.

Accidentul a avut loc într-o mină de cărbuni din regiunea Soma (Manisa), la aproximativ 80 de kilometri nord de oraşul Izmir, în vestul Turciei.

Guvernatorul regional, Mehmet Bahattin Atci, a declarat pentru postul NTV că în mină a avut loc o explozie, soldată cu moartea a cel puţin unui miner. Ulterior, bilanțul celor decedați avea să crească uluitor.

Deflagraţia a avut loc la doi kilometri în subteran, iar aproximativ 20 de mineri au fost salvaţi de echipele de intervenţie.

"Cred că 200-300 de muncitori sunt blocaţi în subteran", a spus guvernatorul.

După Conchita, POTOPUL! După rezultatul de anul acesta, SE RETRAG de la Eurovision și îşi fac propriul concurs... Numărul morţilor în urma exploziei din mina din Turcia a crescut la 200...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x