Antena Căutare

Felicitările de Crăciun ale Familiei Regale Britanice

Felicitările de Crăciun ale Familiei Regale Britanice

Felicitările de Crăciun ale Familiei Regale Britanice Galerie
familia regala | royal.uk

Spiritul sărbătorilor de iarnă ne cuprinde pe toți și magia clipelor minunate apare doar în preajma celor dragi, în jurul bradului, cu mirosul de cozonac, scorțișoară și portocale plutind în aer, ascultând colinde. Aceeași atmosferă de sărbătoare se pregătește și în familia regală a Marii Britanii.

Kensington Royal și Clarence House au publicat astăzi primele poze ce vor fi puse pe felicitările de Crăciun ce vor fi trimise de familia regală. Pe felicitări va apărea poza prințului de Wales și a ducesei de Cornwall. Aceștia au fost fotografiați în curtea de la Clarence House, în vară.

De asemenea, ei voi folosi o poză a ducelui și ducesei de Cambridge, care au fost fotografiați împreună cu cei trei copii ai lor, toamna aceasta, la Anmer Hall. Familia regală a mai făcut publică o fotografie cu ducele și ducesa de Sussex, din ziua nunții, de pe 19 mai, la Frogmore House.

Sursă foto: royal.uk

Compania care oferă 100.000 de euro într-un an. Ce trebuie să faci pentru a lua banii!... Sute de bancnote s-au împrăștiat pe o autostradă din SUA. Șoferii au părăsit mașinile pentru a aduna banii care zburau p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x