Antena Căutare

Femeie filmată când alunecă sub șinele unui tren, sub privirile îngrozite ale călătorilor | VIDEO

O femeie a trăit adevărate momente e coșmar într-o gară, în timp ce încerca să urce într-un tren aflat în mișcare! Aceasta a alunecat și piciorul i-a fost retezat! Camerele de supraveghere de pe peron au surprins tot accidentul!

Femeie filmată când alunecă sub șinele unui tren, sub privirile îngrozite ale călătorilor | VIDEO
O călătoare a alunecat sub șinele unui tren aflat în mișcare

O călătoare de 35 de ani a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce încerca să urce într-un tren aflat în mișcare. Călătoarea a încercat să nu piardă cursa, dar graba a făcut-o să uite de siguranță și astfel, într-un moment de neatenție, ea a alunecat și unul dintre picioare i-a fost secționat.

Alunecând sub tren, femeia a fost la un pas să-și piardă viața. Martorii incidentului au sunat imediat la ambulanță și aceasta a fost după de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva piciorul.

Incidentul a avut loc în orașul Kropotkin al unei regiuni din Rusia, dar imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale în toată lumea.

Este cunoscut faptul că orice călător este sfătuit să se depărteze de trenul aflat în mișcare și să nu încerce să urce în el, odată ce acesta s-a pus în mișcare, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii.

Un avion militar chilian ”dispare” deasupra mării cu 38 de persoane la bord... UPDATE-Două capete de inculpare a lui Trump, reţinute de democraţi, abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x