Căutare Live

Femeile din Marea Britanie vor putea face avort acasă. Cu o condiţie

Femeile din Marea Britanie vor putea să facă avort acasă, dacă sarcina are mai puţin de zece săptămâni.

Femeile din Marea Britanie vor putea să facă avort acasă, dacă sarcina are mai puţin de zece săptămâni.

Întreruperea de sarcină, la domiciliu, a fost introdusă în Scoţia şi Wales încă de anul trecut. Acum, autorităţile din Regatul Unit au anunţat că procedura urmează să fie legalizată şi în Anglia, înainte de finalul acestui an. În Irlanda de Nord, în schimb, o zonă cu o populaţie catolică numeroasă, avortul rămâne ilegal.

O sarcină nedorită se poate întrerupe, dacă are mai puţin de nouă săptămâni, prin administrarea unor medicamente, în două prize.

În prezent, tratamentul este administrat în spitale sau în clinici, sub supraveghere medicală.

Virusul se RĂSPÂNDEȘTE într-un ritm accelerat. Au fost confirmate 46 de cazuri noi, în ultimele zece zile... BREAKING NEWS: ATAC ARMAT în Statele Unite! Sunt multe VICTIME! Autorităţile sunt în ALERTĂ maximă "Zona nu este si...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri