Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Fetiță de doi ani, în stare gravă, după ce bunica a scufundat-o în apă fierbinte! Cum și-a explicat gestul: ”Am avut o zi proastă!”

O fetiță în vârstă de doar doi ani a suferit arsuri grave și riscă să-și piardă ambele picioare, după ce bunica vitregă a scufundat-o în apă fierbinte. 

O fetiță în vârstă de doar doi ani a suferit arsuri grave și riscă să-și piardă ambele picioare, după ce bunica vitregă a scufundat-o în apă fierbinte.

Incidentul a avut loc la începutul lunii augusut, în Chattanooga, SUA, când fetița de doar doi ani, Kaylee Robinson, a fost lăsată în grija lui Jennifer Vaughn, bunica vitregă.

Citește și: Copil de 12 ani care cântărește doar șase kilograme, internat în stare gravă! Managerul spitalului: ”A ajuns târziu la noi!”

Potrivit Daily Mail, mama fetiței, Brittany Smith, a mărturisit că soacra ei și-a justificat faptele spunând că ”a avut o zi proastă”. Ba mai mult, ea a făcut publice imagini cu rănile cumplite ale fetei, iar autoritățile s-au autosesizat.

Acum, micuța este internată în spital, unde primește îngrijiri medicale, însă starea ei este pe zi ce trece mai gravă. Ba mai mult, rănile prezintă un risc mare de infecție și ar putea risca inclusiv amputarea picioarelor.

Citește și: O fetiță de doi ani, în stare gravă, după ce s-a jucat cu focul cu frații ei! Camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări

Mama fetiței a mărturisit că a lăsat-o în grija bunicii vitrege, pentru a merge la lecțiile de înot cu ceilalți doi copii. Femeia a explicat, de asemenea, că nu este pentru prima dată când își lăsa copiii în grija ei, însă niciodată nu s-a confruntat cu probleme.

Vaughn a fost reținută pentru agresiune asupra unui copil în formă agravată și poate fi eliberată dacă plătește o cauțiune de 150.000 de dolari.

Recomandari