Antena Căutare

Fiica lui Vladimir Putin apelează la tehnici de înfrumusețare extreme. Katerina Tikhonova face tratamente bizare în Germania

Katerina Tikhonova, fiica lui Vladimir Putin în vârstă de 35 ani, apelează la niște trucuri de îngrijire ale tenului pe care le încearcă adesea și Kim Kardashian.

colaj vladimir putin si fiica lui katerina tikhonova Galerie
Katerina Tikhonova, fiica lui Vladimir Putin în vârstă de 35 ani, apelează la niște trucuri de îngrijire ale tenului pe care le încearcă adesea și Kim Kardashian. | Profimedia

În timp ce tatăl ei bombardează Ucraina în continuare, de mai bine de 3 luni, Katerina se află în Germania acolo unde face terapia vampirului, o tehnică foarte cunoscută atunci când vine vorba de îngrijirea și întreținerea tenului.

Katerina, care e fiica liderului de la Kremlin din prima lui căsătorie cu Ludmila, apelează la tratamente faciale foarte scumpe, care implică folosirea propriiului sânge pentru un facelift reușit. Tânăra a fost de curând la Munich acolo unde a fost tratată de specialiști în domeniul frumuseții.

Katerina Tikhonova, tratamente faciale extreme

Pentru această tehnică de facelift, i s-au luat probe de sânge, sângele a fost tratat și apoi i-a fost injectat înapoi în piele. Costul unui asemenea tratament atinge peste 4000 lire pentru o singură ședință.

Citește și: Vladimir Putin, din nou tată?! Cine e femeia care i-ar purta copilul și de ce liderul de la Kremlin ar fi fost întristat de veste

Pe lângă acest tratament bizar, Katerina a mai apelat și alte operații estetice precum proceduri cu Botox și injecții cu acid hialuronic pentru frunte și liniile fine din jurul gurii. Atât Katerina, cât și tatăl ei, dar și Alina Kabaeva, amanta acestuia, apelează foarte des la injecțiile cu Botox.

Katerina, care e o balerină cunoscută, ar forma un cuplu cu Igor Zelensky, în vârstă de 52 ani. Acesta este șeful Baletului de Stat din Bavaria și se pare că el e motivul pentru care Katarina face destul de multe vizite la Munich.

Viața amoroasă a Katerinei Tikhonova

În trecut, Katerina a fost căsătorită cu Kirill Shamalov, în vârstă de 40 ani, el fiind unul dintre cei mai tineri milionari din Rusia, potrivit Daily Mail.

Cei doi au pus capăt relației lor în 2017 atunci când se spune că fiica lui Putin ar fi început o relație cu celebrul balerin precizat anterior, care pe vremea aceea era căsătorit și avea 2 copii.

Citește și: Care este motivul pentru care Vladimir Putin și-a „izolat” fiica cea mare. De ce a vrut Maria Putina să părăsească Rusia

Deși de-a lungul timpului Vladimir Putin i-a criticat mereu pe rușii care au ales să se mute în Vest, până și propria lui fiică a trăit mare parte a vieții ei la Munich, având mereu sprijinul și securitatea asigurate de ruși.

Până la începutul războiului ruso-ucrainean, Katerina locuia în Germania alături de iubitul ei balerin. Se spune că fiica lui Putin s-ar fi mutat înapoi în Rusia la începutul acestui an, după declanșarea războiului din Ucraina.

Katerina are deja o fiică cu Igor Zelensky, care are același nume de familie ca președintele Ucrainei Volodimir Zelenski.

Katerina Tikhonova este directoare a Institutului pentru Studii în Matematică și Sisteme Complez de la Universitatea de Stat din Rusia. Maria Vorontsova, cealaltă fiică a lui Vladimir Putin, este cercetătoare la Centrul de Cercetare Medical pentru Endocrinologie la Ministerul Sănătății din Rusia.

Câți bani primesc rușii care se înrolează în armată. Cum recrutează Rusia soldați pentru războiul cu Ucraina... Preţurile petrolului au crescut joi cu peste 3%, până la maximele ultimelor două luni. Ce spune președintele Consiliului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x