Antena Căutare

Fondatorul celui mai mare lanț de cafea din India a dispărut. Compania cere ajutorul autorităților

Coffee Day Enterprises, compania care deține franciza Coffee Day, a declarat marți că președintele său, V.G. Siddhartha, „nu mai era accesibil” încă din seara precedentă.

Coffee Day Enterprises, compania care deține franciza Coffee Day, a declarat marți că președintele său, V.G. Siddhartha, „nu mai era accesibil” încă din seara precedentă.

„Poliția indiană consideră că Siddhartha a părăsit orașul Bangalore din sudul Indiei luni și a călătorit cu mașina la Mangalore, la aproximativ 220 de mile distanță”, a declarat pentru CNN Business comisarul poliției din Mangalore, Sandeep Patil.

Patil a declarat că președintele și-ar fi lăsat mașina să cadă de pe un pod peste râul Netravati, aproape de unde se varsă în Marea Arabiei. El a adăugat că bărcile de pescuit locale monitorizază râul și că există pază de coastă.

Siddhartha a fondat Coffee Day în 1993 și a deschis prima cafenea, numită Café Coffee în sudul Indiei, în orașul Bangalore, trei ani mai târziu. De atunci compania a devenit cel mai mare lanț de cafea din India, cu peste 1.700 de puncte de vânzare în 245 de orașe indiene începând cu anul trecut.

Comparativul global Starbucks (SBUX), în prezent, are 146 de puncte de desfacere în India.
Acțiunile companiilor din Coffee Day au scăzut marți cu 20% la un nivel record la Bursa de Valori din Bombay, în urma știrii dispariției fondatorului său.

"Cerem ajutorul autorităților în cauză", a declarat Coffee Day Enterprises într-o declarație.

"Compania este administrată profesional și condusă de o echipă de conducere competentă, care va asigura continuitatea activității", a adăugat aceasta. Compania nu a putut fi contactată imediat pentru alte comentarii.

Siddhartha deține 33% din Coffee Day Enterprises, potrivit unui depozit bursier de luna trecută, în timp ce soția sa și entitățile deținute de familie dețin încă 21%. Compania a devenit publică în 2015.

Coffee Day are, de asemenea, puncte de vânzare în Austria, Republica Cehă, Egipt, Malaezia și Nepal și exportă cafea pe mai multe piețe, inclusiv America de Nord, Europa și Orientul Mijlociu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: CNN

Rapperul newyorkez A$AP Rocky pledează ”legitima apărare”, în deschierea procesului său în Suedia... Marea Britanie promite să nu restabilească ”niciodată” controale fizice la frontiera irlandeză, inclusiv în cazul unui B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x