Antena Căutare

Fostele Prime Doamne, în linie la învestirea lui Joe Biden. Detaliul ținutei lui Michelle Obama, care a făcut-o să iasă din tipare

Laura Bush, Hillary Clinton și Michelle Obama au fost prezente, alături de soții lor, la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Fostele Prime Doamne au avut ținute impecabile.

Michelle Obama, într-o ținută grena, alături de Barack Obama, la ceremonia de învestire a lui Joe Biden
Michelle Obama a avut o ținută deosebită la ceremonia d eînvestire a lui Joe Biden | gettyimages.com

Chiar dacă Donald Trump a fost marele absent al ceremoniei de învestire a lui Joe Biden, alți foști președinți au venit să-l susțină. Alături de Joe Biden au fost prezenți Barack Obama, Bill Clinton și George W. Bush, care nu au venit singuri, ci alături de soții.

Ce ținute au purtat fostele Prime Doamne la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Laura Bush a optat pentru o ținută bleu, un palton până la genunchi și un șirag de perle. În același timp, Hillary Clinton a optat pentru o coafură simplă, un costum din două piese de culoare violet și un pardesiu de aceeași culoare. Michelle Obama a atras atenția, ieșind din tipare cu o pereche de pantaloni largi, violet și o centură aurie în talie.

Vezi imagini cu Fostele Prime Doamne pe CaTine.ro

Joe Biden a depus jurământul ca preşedinte al SUA

Joe Biden a depus jurământul de învestire ca preşedinte al SUA, miercuri, după ce Kamala Harris a depus şi ea jurământul pentru funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite.

Citește și: Detaliul inedit de pe pieptul lui Lady Gaga. Ce ținută a purtat artista la inaugurarea președintelui Joe Biden

„Este ziua Americii, este ziua democrației, este ziua speranței. Azi sărbătorim nu triumful unui candidat, ci triumful unei cauze, cauza democrației. Suntem o națiune măreață, suntem oameni buni. Am ajuns atât de departe, dar mai avem mult de mers. Avem multe de făcut, avem multe de reparat, avem multe de vindecat. Am aflat iar că democrația este prețioasă. Democrația este fragilă iar în acest moment democrația a învins. Acum, pe acest teren, unde acum câteva zile violența a încercat să afecteze chiar fundația Capitoliului, ne reunim ca o singură națiune, indivizibilă, pentru a efectua transferul pașnic, al puterii așa cum am făcut timp de mai mult de două sute de ani. Aşa ceva nu se va mai întâmpla niciodată. Niciodată! Voi fi un preşedinte pentru toţi americanii. Sunt vremuri care ne pun la încercare. Am avut de-a face cu un atac la democrație, un virus, cu creșterea inegalității, cu rasism sisemic, dar vom face față tuturor obstacolelor. Ne vom ridica la înălțimea provocărilor!”, a spus Joe Biden după ce a depus jurământul de învestire.

Democratul Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit din partea americanilor peste 81,2 milioane de voturi în alegerile din noiembrie anul trecut, cele mai multe pe care un candidat le-a obţinut în istoria Statelor Unite. La nivelul electorilor, el s-a impus cu 306 voturi, iar republicanul Donald Trump a primit 232.

Citește și: Sărutul dintre Joe Biden și soția sa, care va râmăne istorie. Momentul tandru a fost suprins din toate unghiurile

Donald Trump a părăsit miercuri Casa Albă, însoţit de către Prima Doamnă Melania Trump. Cei doi au plecat la Washington cu doar câteva ore înainte ca Joe Biden să depună jurământul şi să devină cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite.

Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto... Ce pensie şi ce beneficii va avea Donald Trump ca fost preşedinte al Americii. Ce sumă îi va intra în buzunar lunar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x