Fostul soț al Lizei Minnelli, prieten bun cu Michael Jackson, producător muzical celebru. David Gest, găsit mort într-un hotel din Londra!

Celebrul producător de televiziune american David Gest, fost soț al actriței Liza Minnelli, a fost descoperit fără viață într-un hotel din Londra, informează marți ziarul britanic ''The Independent''.

mirror.co.uk

Celebrul producător de televiziune american David Gest, fost soț al actriței Liza Minnelli, a fost descoperit fără viață într-un hotel din Londra, informează marți ziarul britanic ''The Independent'', citat de Agerpres.

Moartea vedetei de 62 de ani a fost confirmată și de prietenul său Imad Handi. ''David a fost nu numai un talent uriaș și un prieten drag, ci și o legendă a showbiz-ului", a afirmat el despre producătorul muzical. Totodată, el și-a exprimat convingerea că ''multe milioane de fani din întreaga lume îi vor simți lipsa'' celui dispărut, relatează BBC.

''Poliția a primit un apel marți, 12 aprilie, la ora 10:17, de la hotelul Four Seasons, din Westferry Circus, în legătură cu moartea inexplicabilă a unui om cu vârsta în jur de 60 de ani. A fost alertat și Serviciul de Salvare din Londra'', care nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul, a informat Scotland Yard.

Cunoscut și pentru prietenia lui cu Michael Jackon și pentru participările sale la emisiuni de reality show, David Gest devenise recent foarte popular și în Marea Britanie prin apariția sa în programul Celebrity Big Brother.

Ultimele știri