Antena Căutare

FOTO! Cum aratau in liceu unii dintre cei mai mari politicieni americani!

Astazi este ziua Statelor Unite ale Americii si, cu aceasta ocazie, Huffington Post a publicat o serie de fotografii care ilustreaza unii dintre cei mai mari politicieni ai tarii, in perioada in care erau simplii elevi ai unor licee americane. Printre personalitati se numara George W. Bush, Michelle Obama si Hillary Clinton.

Este un lucru interesant sa vezi cum aratau unii dintre cei mai mari politicieni americani, la varsta la care nu erau decat niste tineri simpli, silitori si cu vise marete. Iata cateva detalii despre acestia:

1. Andrew Cuomo. Are 54 de ani si este cel de-al 54-lea guvernator al Statelor Unite.

2. Hillary Clinton, 54 de ani, este, de profesir avocat. Inca din 2009, este Secretar de Stat in administratua Barak Obama, fiind, in trecut, senator de New York si sotia fostului presedinte Bill Clinton.

3. George W. Bush, 66 de ani. A fost presedinte al Statelor Unite din 2000, pana in 2009, devenit cel de-al 43-lea presedinte al tarii. Este fiul celui de-al 41-lea presedinte al SUA, George H. W. Bush.

4. John Boehner, 62 de ani. Actualul presdinte al Camerei Reprezentantilor si membru al Partidului Republican, Boehner este memberu onorabil al legislativului american, inca din 1991.

5. Joe Biden, 69 de ani. In prezent, este vicepresedintele SUA, inainte de asta indeplinind functia de Senator timp de 36 de ani, inca din 1973.

6. Michelle Obama, 48 de ani. Sotia celui de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, Michelle este absolventa a facultatii de Drept Harvard, fiind, in prezent, avocat de profesie. Impreuna cu presedintele, Michelle are doua fetite - Malia si Sasha.

7. Mike Bloomberg. Considerat unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Bloomberg este in prezent primarul New York-ului, fiind, in acelasi timp, si un prolific om de afaceri.

Foto: Huffington Post

Ecourile "razboiului" din Parlamentul Romaniei, in presa internationala ... Parlamentul European a respins definitiv tratatul ACTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x