Antena Căutare

FOTO! Opt moldoveni au ocupat abuziv o casa din Londra

Opt persoane din Republica Moldova au ocupat abuziv o casa nelocuita din Londra, relateaza Daily Mail.

Janice Mason a inchiriat casa parinteasca mai mult timp, insa pe fondul crizei economice a decis sa o vanda. A gasit pana si un cumparator care ii oferea 248.500 de lire. Planul de vanzare s-a naruit insa dupa ce potentialul cumparator a aflat ca in casa s-au mutat opt moldoveni.

Acestia au vazut ca locuinta era goala si au intrat prin efractie pe usa din spate. Intrusii sunt patru adulti si patru copii. Acestia au adus in casa o canapea si un televizor. Reporterii Daily Mail i-au vazut aducand mai multe piese de mobilier pe care le carau cu ajutorul unui carucior de la un supermarket.

Pentru ca a crezut ca sunt noii chiriasi, o vecina le-a facut o vizita. A fost intampinata de o femeie insarcinata, care i-a aratat niste acte ce pareau a fi un contract de inchiriere. Moldovenii au schimbat si incuietorile, asa ca proprietara casei nu a avut acces in locuinta cand a venit sa vada ce se intampla.

Pentru ca ocuparea abuziva a unei case nelocuite nu este ilegala in Marea Britanie, cei opt moldoveni nu pot fi evacuati prea curand.

Foto: Peter Lawson/Stephanie Schaerer

Le Monde: Protestele din Romania il pun in dificultate pe presedintele Basescu... Marea Britanie: O romanca primeste ajutor social, desi sta intr-o casa de 130.000 de lire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x