Antena Căutare

FOTO! Primele imagini cu autorul atacului armat din Toulouse

Postul de televiziune France 2 a difuzat primele imagini cu presupusul autor al crimelor din Toulouse si Montauban. Francezul de origine algeriana, Mohamed Merah, a fost filmat in timp ce efectua drifturi la volanul unei masini.

UPDATE 12:52! AFP: Ucigasul de la Toulouse este mort

Tanarul de 24 de ani, care se revendica drept combatant islamist, membru Al-Qaida, planuia sa mai ucida miercuri dimineata din nou, fie un politist, fie doi militari.

Mohamed Merah este incercuit si la aceasta ora de politie in apartamentul sau din Toulouse. Negocierile continua de 30 de ceasuri, dupa ce la un moment dat s-a crezut ca respectivul ar fi fost capturat.

Presupusul autor al atacurilor de la Toulouse si Montauban a declarat ca "vrea sa moara cu arma in mana", conform ministrului francez de Interne, Claude Géant. Totusi oficialii francezi se tem ca Merah nu mai este in viata, avand in vedere ca „acesta nu a reactionat niciodata".


Foto: France 2 Television

UPDATE! AFP: Ucigasul de la Toulouse este mort dupa ce a sarit de la fereastra... Medicii cehi vor putea sa refuze tratarea pacientilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x