Antena Căutare

UPDATE! AFP: Ucigasul de la Toulouse este mort dupa ce a sarit de la fereastra

Ucigasul de la Toulouse a murit, conform agentiei AFP. Barbatul a fost impuscat de politisti, precizeaza aceleasi surse.

UPDATE 14:01! Si ministrul francez de Interne, Claude Gueant a confirmat declaratia ca suspectul a decedat dupa ce a opus rezistenta in fata politiei si a sarit pe fereastra locuintei. Exista trei raniti in randul fortelor de ordine, dintre care unul "destul de grav".

UPDATE 13:19! Rafale de tiruri si explozii s-au auzit timp de cinci minute din zona apartamentului in care se baricadase, de 32 de ore, Mohammed Merah, principalul suspect in crimele de la Toulouse. Acesta a sarit pe fereastra cu o arma in mana, continuand sa traga. A fost "gasit mort, la sol", conform presei franceze.


Politia a intrat in forta in casa lui, nu mai putin de trei ofiteri fiind raniti.

Postul de televiziune France 2 a difuzat primele imagini cu presupusul autor al crimelor din Toulouse si Montauban. Francezul de origine algeriana, Mohamed Merah, a fost filmat in timp ce efectua drifturi la volanul unei masini.

Barbatul era suspectat pentru nu mai putin de sapte crime.

Foto: Captura France 2

SUA: O invatatoare a furat bani de masa de la un elev de clasa a doua... FOTO! Primele imagini cu autorul atacului armat din Toulouse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x