Antena Căutare

Fotografii fără perdea postate de rusoaice! Val de reacții provocate pe internet

Rusoaicele vor să desființeze stereotipurile de frumusețe și au invadat rețelele de socializare cu poze în care își expun „defectele”, mai precis coapsele sau celulita.

Rusoaicele vor să desființeze stereotipurile de frumusețe și au invadat rețelele de socializare cu poze în care își expun „defectele”, mai precis coapsele sau celulita.

Într-un nou val de feminism rus, mii de femei postează selfie-uri pe rețelele de socializare, în care își expun coapsele și celulita. Acestea vor să desființeze astfel stereotipurile de frumusețe care promovează o stimă de sine scăzută și tulburările alimentare.

Tendința #AllIsFineWithMe (#SoMnoyVsyoTak în rusă, n.r.) – Totul e în regulă la mine – este inițiativa unei adolescente din Rusia care s-a luptat cu anorexia, scrie Tabu.ro. Tânăra vrea să înlăture presiunile nerealiste asupra femeilor și fetelor pentru a fi perfecte, adesea însoțite de imagini suprarealiste pe social media.

„Rusia este încă o țară foarte patriarhală, în care standardele stricte de frumusețe și conceptul de body-shaming sunt o realitate de zi cu zi”, a declarat Janette Akhilgova, consultant rus în grupul pentru drepturile femeilor Equality Now.

„Astfel de campanii sunt o modalitate pozitivă de a permite oamenilor să vadă cum își pot accepta propriul corp și să se desprindă de constrângeri, care pot distruge sănătatea mentală și fizică. Este vorba despre diversitate, incluziune și acceptare”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Turcia nu a încălcat o linie roşie americană, iar Trump a însărcinat diplomaţia americană să obţină un armistiţiu între ... A încercat să spargă o mașină, dar a primit o cărămidă direct în față! Gafa pe care a făcut-o un hoț nepriceput - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x