Antena Căutare

A încercat să spargă o mașină, dar a primit o cărămidă direct în față! Gafa pe care a făcut-o un hoț nepriceput - VIDEO

Filmările camerelor de supraveghere arată momentul în care un hoț a aruncat o cărămidă în geamul unei mașinii, iar karma a făcut ca hoțul să primească o lovitură drept în față atunci când cărămida a ricoșat. 

Filmările camerelor de supraveghere arată momentul în care un hoț a aruncat o cărămidă în geamul unei mașinii, iar karma a făcut ca hoțul să primească o lovitură drept în față atunci când cărămida a ricoșat.

Martin Craig, din Brandon, Durham, a distribuit filmările pe Facebook după ce a văzut faptele bărbatului. În videoclip, o persoană cu glugă a putut fi văzut trecând pe lângă mașină înainte de a se întoarce să aleagă o cărămidă din partea carosabilă. Apoi și-a îndreptat atenția asupra mașinii, probabil presupunând că geamul lateral al șoferului de la Citroen Berlingo era o țintă perfectă pentru arma aleasă.

A încercat să spargă o mașină, dar a primit o cărămidă direct în față! Gafa pe care a făcut-o un hoț nepriceput - VIDEO

Nu este clar dacă bărbatul încerca să fure mașina sau să ia ceva din interiorul ei, dar în orice caz, a eșuat memorabil, deoarece fereastra nu numai că a rezistat atacului său, dar a și răspuns cu aceeași monedă.

Camera de supraveghere a lui Craig surprisn fix momentul impactului dintre cărămidă și fața hoțului, provocându-i dureri. Bărbatul a putut fi văzut cum se clătină pentru câteva clipe, aparent un pic amețit de eșecul său, înainte de a ridica cărămida și a o arunca peste cealaltă parte a gardului. S-a îndepărtat apoi, stânjenit de gafa lui.

Cu toate că bărbatul din videoclip a părut să arunce cărămida cu putere, Craig a spus că mașina lui a suferit doar câteva zgârieturi.

A încercat să spargă o mașină, dar a primit o cărămidă direct în față! Gafa pe care a făcut-o un hoț nepriceput - VIDEO

„Doar zgârieturi la sticlă și vopsea. Nu știu de ce a ales mașina mea, probabil știa că sunt o țintă ușoară din cauza faptului că sunt în scaun cu rotile. Am izbucnit în râs. Gândește-te că este karma pentru tine”, a comentat Craug incidentul.

Un purtător de cuvânt al lui Durham Constabulary a declarat că autoritățile sunt la curent cu incidentul, care pare a fi unul dintre înșiruirea de infracțiuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografii fără perdea postate de rusoaice! Val de reacții provocate pe internet... Fascinat de cranii, s-a mutilat pentru a arăta ca unul. Bărbatul care și-a tăiat nasul și urechile pentru a devenit asem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x