Antena Căutare

Fotografiile oficiale de la botezul prințului Louis au fost publicate. Frații lui fac deliciul imaginilor! Cum au fost surprinși. GALERIE FOTO

Ducele şi ducesa de Cambridge au făcut publice patru fotografii oficiale care marchează botezul prinţului Louis din 9 iulie. Frații mai mari ai bebeșului, prințul George și prințesa Charlotte, s-au desprins din „atmosferă”, făcând deliciul acestor imagini.

Ducele şi ducesa de Cambridge au făcut publice patru fotografii oficiale care marchează botezul prinţului Louis din 9 iulie, potrivit anunţului făcut de Palatul Kensington. Alături de figurile serioase ale celorlalți membri ai familiei lor, frații mai mari ai bebeșului, prințul George și prințesa Charlotte, s-au desprins din „atmosferă”, făcând deliciul acestor imagini.

Fotografiile au fost realizate de Matt Holyoak la Clarence House, după ceremonie.

Într-un din imagini, Ducesa de Cambridge şi prinţul Louis apar în grădina de la Clarence House, după botezul celui de-al treilea copil al familiei.

În alte două fotografii, apar ducele şi ducesa de Cambridge, alături de membrii familiei regale în Morning Room de la Clarence House, după botezul prinţului Louis. Prințul George zâmbește la cameră, în timp ce sora lui pare mai serioasă, ba chiar curioasă în legătură cu bebelușul, spre care își îndreaptă privirea.

În altă imagine apar Ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis. În acest cadru, prințul George apare cu o mână în buzunar.

Ceremonia a avut loc pe 9 iulie, la Chapel Royal din palatul St James din Londra. Ea a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, care i-a botezat şi pe fraţii mai mari ai lui Louis, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Prinţul George şi prinţesa Charlotte au fost botezaţi după trei luni de la naştere, respectiv după două luni. Trusou botez

Louis, al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, s-a născut pe 23 aprilie 2018. El a fost cel mai tânăr membru al casei regale britanice până la naşterea Zarei Phillips, fiica prinţesei Anne, şi a lui Mike Tindall.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, şi prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, nu au participat la eveniment.

Ce durere! Cadavrul i-a fost recuperat cu macaraua! Româncă găsită moartă, într-o prăpastie, în Italia... SCENE HORROR la bordul unui avion. Peste 30 de pasageri au ajuns la spital! „Am crezut că asta a fost!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x