Antena Căutare

SCENE HORROR la bordul unui avion. Peste 30 de pasageri au ajuns la spital! „Am crezut că asta a fost!”

Cel puțin 33 de pasageri ai unui zbor Ryanair din Dublin, Irlanda, spre Zadar, Croația, au fost transportați la spital după ce s-au simțit rău și au avut sângerări din urechi, din cauza unei depresurizări a cabinei.

Cel puțin 33 de pasageri ai unui zbor Ryanair din Dublin, Irlanda, spre Zadar, Croația, au fost transportați la spital după ce s-au simțit rău și au avut sângerări din urechi, din cauza unei depresurizări a cabinei.

„A fost cea mai terifiantă experiență din viața mea”, a declarat Roxanne Brownlee, unul dintre cei 189 de pasageri care se aflau la bordul avionului, scrie ABC News.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene Ryanair a declarat că măștile de oxigen au căzut în urma unei depresurizări a cabinei. Piloții au decis să efectueze o aterizare de urgență pe aeroportul din Frankfurt, în Germania.

Pasagerii acuză însă compania și echipajul de bord că nu le-a oferit niciun fel de explicație pentru măștile de oxigen căzute din senin în timpul zborului, iar acest lucru a dus la instalarea panicii.

„Măștile de oxigen au căzut pur și simplu în fața noastră. Nu ni s-a dat niciun context, niciun motiv, nu a fost niciun anunț. Toți încercam să ne punem măștile, erau oameni care plângeau și țipau”, a spus pasagera.

Mai mult, pasagerii nu au fost anunțați că avionul va efectua o aterizare de urgență la Frankfurt, așa că s-au speriat teribil când au văzut că avionul începe o coborâre bruscă.

„În momentul în care avionul a început să coboare brusc ne-am găndit: «asta a fost, o să murim”, mai spune pasagera.

Potrivit autorităților, 33 de pasageri au fost spitalizați și tratați pentru dureri severe de cap, dureri de urechi, sângerări din urechi și amețeală, simptome cauzate de depresurizarea cabinei.

Pasagerii critică Ryanair și pentru modul în care au fost tratați după aterizare: „Au adus 100 de burgeri pentru 189 de pasageri. Au spus că cei în vârstă și familiile cu copii pot dormi în beci, iar restul am fost lăsați de izbeliște. Eram treziți de 36 de ore, epuizați și șocați de modul în care suntem tratați”, spune Brownlee, potrivit Digi24.ro.

Ryanair susține însă că pasagerii au primit vouchere pentru băuturi și cazare, însă recunoaște că nu toți pasagerii au putut fi cazați.

Peste 20 dintre cei 33 de pasageri internați nu au mai putut călători cu avionul, din motive medicale, și au luat autobuzul până în Zadar.

Fotografiile oficiale de la botezul prințului Louis au fost publicate. Frații lui fac deliciul imaginilor! Cum au fost s... Marea Britanie, atac dur la adresa lui Mark Zuckerberg. Decizie finală pentru Facebook în scandalul securităţii datelor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x