Antena Căutare

Gafa MONUMENTALĂ a unei mari televiziuni! Au încurcat invitatul cu o persoană venită la un interviu de angajare. Reacțiile bărbatului te vor face să râzi cu lacrimi - VIDEO

În urmă cu 10 ani avea loc unul dintre cele mai hazlii și jenante, deopotrivă, momente din istoria BBC. Realizatorii unei emisiuni despre tehnologie au încurcat invitatul, cu un bărbat venit la un interviu de angajare la departamentul IT. Eroarea s-a produs atât pe fondul grabei cât și al numelor asemănătoare.

În urmă cu 10 ani avea loc unul dintre cele mai hazlii și jenante, deopotrivă, momente din istoria BBC. Realizatorii unei emisiuni despre tehnologie au încurcat invitatul, cu un bărbat venit la un interviu de angajare.

Bărbatul se afla acolo pentru un post în cadrul departamentului IT. Eroarea s-a produs atât pe fondul grabei cât și al numelor asemănătoare.

Așa se face că Guy Goma s-a transformat pe loc într-un expert în tehnologie. Acesta fusese confudat cu Guy Kewney, invitatul care ar fi trebui să intre live în emisiune. În criză de timp, producătorii nu au verificat bine numele, iar Goma s-a trezit în direct și a fost prezentat ca "editor la NewsWireless".

Nici nu vrem să ne închipuim cam ce se petrecea în mintea bărbatului, dându-și seama în ce situație se află, sau cam cât de tare îi zvâcnea inima de emoție. Deși panica i se putea citi pe față,surprinzător este faptul că acesta a făcut față cu brio "provocării" ce l-a luat prin surprindere.

Întrebat de prezentatoarea Karen Bowermon cam ce părere are despre procesul dintre Apple și casa de discuri a formației The Beatles, acesta a dat un răspun scurt, care bate un apropo sincer. "Ai fost suprins de verdictul de astăzi?", întrebă ea. Goma, confuz, încearcă să răspundă. "Sunt foarte surprins să văd verdictul de azi”, spune el, încercând să dea de înțeles că este omul nepotrivit, la loc nepotrivit.

Cei doi trec elegant peste acest moment, iar gazda emisiunii îl intreabă ce părere are despre viitorul muzicii. Destul de sigur pe el, ca un profesionist, Guy Goma spune că în curând toată lumea va descărca muzică online, de oriunde.

În urma emisiunii, Goma a devenit foarte cunoscut, desi nu a fost acceptat ulterior pentru postul la care aplicase de fapt. Situația hazlie, cel puțin din exterior, i-a adus celebritatea.

Se pare că nici până astăzi momentul nu a fost uitat, iar oameni își amintesc cu plăcere: "10 ani mai târziu, tot chicotesc ca un școlar - nu-l uitați pe magnificul Guy Goma”, spune un utilizator de Twitter.

Ba chiar, a devenit un fel de model pentru unii: „Guy Goma suntem toți încercând să trecem prin viată”, a postat un alt utilizator.

Oricum ar fi, a fost un moment delicios, din care am putea avea câte ceva de învățat fiecare. Situatiile neprevăzute ne pun la încercare la tot pasul. Important este să încercam să ne calmăm, pentru a găsi modalitatea cea mai bună de reacție.

Pe de altă parte, din punct de vedere jurnalistic, ar trebui să reprezinte o lecție pentru toți cei care își desfășoară activitatea în acest domeniu. Verificarea informațiilor, mai presus de orice! Astfel, vor putea fi evitate astfel de gafe jenante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rușii au o rachetă care poate distruge o țară întreagă... Putin, pus la pământ! Au încercat să ascundă totul, dar imaginile au fost făcute publice. E vai și amar de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x