Antena Căutare

GALERIE FOTO! Au disparut in razboiul din Vietnam, dar au fost gasiti in viata, dupa 40 de ani

Doi barbati, tata si fiu, au fost gasiti in viata, in jungla din Vietnam, dupa 40 de ani de cand au fost dati disparuti in timpul razboiului cu Statele Unite, informeaza Daily Mail

Cei doi oameni, Ho Van Thanh si Ho Van Lang, acum in varsta de 82 de ani, respectiv 41, au fost gasiti de localnici, in timp ce cautau lemne de foc in padurile vietnameze, in zona Tay Tra din districtul Quang Ngai.

In urma cu patru decenii, pe cand avea varsta de 42 de ani, Ho Van Thanh a parasit satul Tra Kem, dupa ce sotia si doi fii ai sai au murit intr-un raid aerian. In stare de soc, barbatul si-a luat singurul copil ramas in viata, un baietel de un an si au fugit in jungla.

Timp de 40 de ani cat au trait in padure, au mancat fructe si porumb si au locuit intr-o coliba amplasata intr-un copac, la inaltimea de cinci metri de sol. Atunci cand au fost gasiti aveau haine facute din frunze.

Cei doi au fost observati de localnici, au parut ciudati, astfel ca au fost alertate autoritatile. Batranul vorbeste incoerent dialectul local, cor, iar fiul lui stie doar cateva cuvinte.

Razboiul din Vietnam a avut loc intre anii 1955-1975 si a fost purtat intre Vietnamul de Nord, ce era sprijinit de China si Uniunea Sovietica si Vietnamul de Sud, care era sustinut de Statele Unite ale Americii. Conflictul s-a incheiat cu infrangerea Vietnamului de Sud, iar cele doua regiuni au fost unificate, sub conducere comunista. Acest razboi este considerat unul dintre cele mai mari esecuri ale politicii externe americane.

Foto: dailymail.co.uk

Peste 4.000 de cadavre gasite la Londra, in timpul lucrarilor la Crossrail... Cum i-a multumit William lui Kate pentru ca i-a daruit un fiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x