Antena Căutare

GALERIE FOTO! Cum petrec alte tari Valentine's Day

Tot globul petrece marti Valentine's Day, astfel ca florile, inimioarele rosii si cadourile romantice sunt in centrul atentiei in mai toate tarile.

In Thailanda fetele tinere se roaga si depun trandafiri rosii zeului hindus Trimurti, pentru a marca ziua indragostitilor la Bangkok

Altarul zeului Trimurti, un zeul al dragostei, face parte dintr-o treime a zeilor hindusi, alaturi de Vishnu si Siva. Conform traditiei, cei care se roaga pentru dragoste adevarata isi vor implini imediat visele.

In Filipine autoritatile au organizat casatorii in masa, la sud de Manila. 300 de cupluri au participat la ceremonii, intr-o incercare de a intari legaturile de familie, a primarului din orasul Paranaque.

Pe de alta parte, mai multe organizatii care lupta impotriva bolilor cu transmitere sexuala au impartit mii de prezervative.

Si in China oamenii profita de ziua indragostitilor. Astfel, vanzatori ambulanti comercializeaza baloane rosii de pe biciclete.


Vezi mai jos mai multe fotografii!

Foto: EPA/Intact Images

UK: O familie cu 10 copii a primit o casa de la stat, dupa ce a refuzat mai multe in prealabil... FOTO! Cel mai mare show aeronautic din Asia, deschis in Singapore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x