Antena Căutare

Geometrie americana: Din ce unghi sa-l impusti pe Barack Obama

Un profesor care a folosit asasinarea ipotetica a presedintelui Barack Obama pentru a-i ajuta pe studenti sa inteleaga geometria a fost anchetat de Serviciile Secrete Americane. Gregory Harrison, profesor de matematica la Colegiul Corner din Birmingham, Alabama a folosit metoda mai sus amintita pentru a-i ajuta pe studenti sa inteleaga mai bine notiunea de „unghi"

Potrivit elevilor de la Corner High School din Birmingham, Alabama, profesorul le-a explicat care ar pozitia pe care ar trebui s-o aiba asasinul pentru a avea garantia ca il va ucide pe presedinte. Mai mult, acesta a explicat unghiurile potrivite din care tinta ar fi lovita mortal, explicitand si importanta liniilor paralele.

Joseph Brown, elevul lui Gregory Harrison, a povestit ca profesorul le-a aratat unghiul din care l-ar putea impusca pe presedinte chiar din cladirea in care se aflau, scrie Daily Mail.

Potrivit purtatorului de cuvint al Serviciilor Secrete Americane, Roy Sexton, profesorul a fost intervievat, insa s-a stabilit ca nu reprezinta o amenintare credibila. Totusi, el a fost avertizat cu privire la metodele mult prea inventive de predare pe care le foloseste in fata elevilor sai.



Sursa: jurnalul.ro

VIDEO! Monstru ciudat descoperit in Canada... SUA: Cercetatorii au creat prima viata artificiala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x