Antena Căutare

S-a intamplat in Marea Britanie: Hamburgeri de vita cu carne de cal

Autoritatile sanitare din Irlanda au retras, din magazine, mari cantitati de hamburgeri de vita in care s-au depistat urme de carne de cal. Aceasta specialitate de carne nu este daunatoare sanatatii, dar, prin traditie, nu este consumata in Irlanda sau in Marea Britanie

Astfel, patru supermarketuri importante din Marea Britanie au retras de la vanzare un numar mare de produse din vita, dupa ce in continutul hamburgerilor inghetati s-au descoperit urme de carne de cal.

In noua din zece mostre de hamburgeri au fost descoperite urmele ADN-ului de cal, in cantitati foarte reduse. Totusi, in una din mostre, cea de la TESCO, nivelul ADN-ului de cal a ajuns la 29%, in comparatie cu continutul de carne de vita.

Food Safety Authority of Ireland a anuntat ca hamburgerii au fost produsi in doua fabrici de procesare din Irlanda, Liffey Meats si Silvercrest Foods, Dalepak Hambleton, Marea Britanie.

Armata franceza a inceput si operatiuni terestre in Mali... Retea europeana de traficanti de droguri, destructurata cu ajutorul DIICOT: S-au confiscat 50 de kilograme de cocaina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x