Antena Căutare

Hillary Clinton are un cheag de sange pe creier

Hillary Clinton a fost spitalizata dupa ce a suferit o tromboza (obturarea unui vas sangvin cu un cheag de sange) in urma unei comotii cerebrale, acum doua saptamani, a anuntat duminica unul dintre consilierii sai, in contextul in care secretarul de Stat nu a mai aparut public de la 7 decembrie, informeaza Mediafax.

Sefa diplomatiei americane, in varsta de 65 de ani, urma sa revina la Departamentul de Stat luni, dupa o serie de probleme de sanatate cu care s-a confruntat dupa ce s-a intors, in urma cu trei saptamani, dintr-un turneu in Europa, si cu mai putin de o luna inainte sa fie inlocuita in functie de John Kerry, nominalizat ca succesor al sau de catre presedintele Barack Obama.

Intr-un scurt comunicat, cel mai apropiat consilier al sau, Philippe Reines, este citat afirmand ca "in cursul examenelor efectuate astazi (duminica), medicii doamnei Clinton au descoperit ca un cheag de sange s-a format in urma comotiei cerebrale pe care a suferit-o acum cateva saptamani".

"I se administreaza anticoagulante si este internata la spitalul presbiterian din New York, pentru ca tratamentul sau sa fie urmarit in cursul urmatoarelor 48 de ore", a adaugat el.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Cea mai frumoasa dovada de iubire: "Am nevoie de un rinichi pentru sotia mea"... Doua milioane de turisti vor petrece Revelionul pe plaja Copacabana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x