Antena Căutare

Cea mai frumoasa dovada de iubire: "Am nevoie de un rinichi pentru sotia mea"

Un batran de 77 de ani din Carolina de Sud a demonstrat lumii intregi insemnatatea cuvintelor "impreuna la bine si la rau". Femeia, care ii este alaturi de 57 de ani, este grav bolnava si are nevoie de un rinichi. Ca sa-i salveze viata, barbatul se plimba de cateva luni cu o pancarta la gat si le cere oamenilor sa-i doneze un rinichi sotiei sale.

Larry si Jimmie sunt casatoriti de 57 de ani. Femeia pe care o iubeste atat de mult s-a nascut cu un singur rinichi, iar acum are nevoie de un transplant, pentru ca unicul sau rinichi nu mai functioneaza. Iar asteptarea poate dura doi, trei ani... Si asta pentru un transplant de rinichi de la un donator decedat!

Dar barbatul nu a stat cu mainile in san. Larry a vrut sa-i doneze unul dintre rinichii sai, dar nu este compatibil. Insa asta nu l-a facut sa se dea batut. Asa ca batranul s-a apucat sa colinde strazile cu o pancarda mare la gat, pe care scrie numarul sau de telefon si mesajul: "Am nevoie de un rinichi pentru sotia mea". Iar oamenii nu au ramas nepasatori in fata dragostei celor doi batranei.

Pana acum, sute de persoane emotionate de povestea lui l-au sunat si s-au oferit sa fie donatori. Cei doi soti sunt, insa, optimisti si se bucura sa vada ca exista multi oameni care vor sa ajute.

Imagini dramatice: Un avion de pasageri a ratat aterizarea si s-a rupt in doua... Hillary Clinton are un cheag de sange pe creier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x