I-a făcut soției sale, bolnavă de coronavirus, respirație gură la gură, doar ca s-o salveze: „Am văzut-o cum moare...”. Ar putea fi și el infectat, dar nu se poate testa

Într-o clipă, toată viața lor a fost dată peste cap. Bărbatul de 72 de ani a făcut tot ce a putut pentru a-și salva soția, bolnavă de coronavirus. Medicii de pe ambulanță l-au găsit făcându-i respirație gură la gură. A murit singură, într-un salon de spital, izolată de soț și copii.

I-a făcut soției sale, bolnavă de coronavirus, respirație gură la gură, doar ca s-o salveze

Roddi și Loretta erau căsătoriți de 45 de ani. După o viață întreagă de muncă, au decis să își petreacă pensionarea călătorind prin întreaga lume. Au pornit din Orlando, Florida, și au ajuns până în Thailanda.

Acum două zile, au aterizat pe aeroportul din Los Angeles, SUA. Urmau să stea câteva zile acasă la sora lui Roddi. Însă Loretta nu se simțea deloc bine.

„Spunea că este epuizată. Am crezut că era de la călătorie”, a povestit bărbatul în vârstă de 72 de ani.

„Infirmierele le dau telefoanele lor şi înregistrează ultimul adio”. Sorin a povestit cum se decide cine moare de coronavius, la Bergamo

Loretta, care a supraviețuit unei bătălii lungi cu cancerul, s-a prăbușit, brusc. Soțul ei nu a ezitat și a sărit să o ajute. Până să ajungă ambulanța la ei, Roddi i-a făcut masaj cardiac și respirație gură la gură.

Ajunși la spital, medicii i-au făcut femeii și testul pentru coronavirus. Rezultatul a fost pozitiv. Loretta a fost imediat în izolare. Din nefericire, după mai puțin de 24 de la internare, a murit.

Medicii au luat o decizie pe care soțul femeii nu poate înțelege: el nu va fi testat, atât timp cât nu are niciun simptom, ci va sta în izolare, timp de 14 zile.

„N-o să pot să fiu lângă băiețelul meu, în ultimele lui zile de viață! Coronavirusul ne-a despărțit!”

„Este imposibil de înțeles! Omul ăsta a avut contact direct, „cel mai direct”, cu virusul, dar ducem o muncă uriașă de convingere ca să fie testat”, a spus Rem, fiul cuplului.

De la moartea Lorettei, bărbatul spune că nu își poate reveni și nu știe cum va arăta viaa fără soția sa.

„Soțul meu ne-a lăsat. L-au dus deja la cimitir. Nu m-au lăsat să merg”. O româncă din Italia, despre viață și moarte în vremea coronavirusului

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri