Antena Căutare

Imagini ca de război! Un bombardier american s-a prăbușit pe aeroport! Șapte persoane au murit | VIDEO

Imagini ca de război! Un bombardier din al doilea război mondial, cu 13 persoane la bord, s-a prăbuşit miercuri dimineaţa pe un aeroport. Șape persoane au murit.

Imagini ca de război! Un bombardier din al doilea război mondial, cu 13 persoane la bord, s-a prăbuşit miercuri dimineaţa pe un aeroport. Șape persoane au murit.

Bombardierul B-17 s-a prăbuşit în jurul orei 10 (14:00 GMT) pe aeroportul Bradley International în timp ce încerca să aterizeze, conform unei postări pe Twitter a Administraţiei Aviaţiei Federale, agenţia americană care supraveghează traficul aerian, care a precizat că aparatul de zbor era pilotat de civili, nu de militari.

Incidentul a avut loc în Connecticut, Statele Unite ale Americii. Șapte persoane au murit și alte șapte au fost rănite, anunță cei de la Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avionul transporta 13 persoane, 10 pasageri şi 3 membri ai echipajului, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din statul Connecticut, care la acel moment a precizat că nu poate furniza un bilanţ clar al accidentului. O persoană aflată la sol a fost, de asemenea, implicată în accident.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza accidentului. Aeroportul a fost închis, iar imaginile difuzate pe posturile de televiziune locale arătau un nor imens de fum negru provenind dinspre aeroport, arată cei de la Agerpres.

Unul dintre motoare nu a funcționat cum trebuie și aeronava nu a atins altitudinea potrivită. Nu se știe mai departe ce s-a întâmplat, doar faptul că piloții au solicitat aterizarea de urgență.

Un avion vintage B-17 s-a prăbuşit în încercarea de a ateriza de urgenţă în Connecticut; şapte oameni şi-au pierdut viaţ... Subsecretara Trezoreriei însărcinată cu sancţiunile Sigal Mandelker părăseşte administraţia lui Trump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x