Antena Căutare

Imagini cu puternic impact emoțional! O româncă a fost sechestrată și torturată timp de 10 ani în Italia

Presa italiană a scos la iveală un caz terifiant al unei românce sechestrată și torturată timp de 10 ani. Femeia, acum în vârstă de 29 de ani, şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri, într-o localitate din Calabria, după ce a fost ţinută timp de zece ani într-un beci.

Presa italiană a scos la iveală un caz terifiant al unei românce care a fost sechestrată și torturată timp de 10 ani. Femeia, acum în vârstă de 29 de ani, şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri, într-o localitate din Calabria, după ce a fost ţinută timp de zece ani într-un beci.

Din 2007 până astăzi, românca a fost ţinută captivă într-o cameră subterană, legată de pat şi abuzată sexual.

La 19 ani, a plecat să muncească în Italia. S-a angajat în casa unei bătrâne pentru a o îngriji. După moartea acesteia, tănăra a fost agresată de fiul femeii care a pus stăpânire pe orice fromă de libertate a româncei. Timp de 10 ani, a torturat-o, a supus-o la niște chinuri desprinse din filmele de groază și a abuzat-o sexual. Femeia a născut în acest timp doi copii. Totul s-a petrecut în încăperea din care nu s-a mișcat un deceniu.

Băiatul celor doi a fost cel care a salvat-o. În timp ce italianul era în oraș cu mașina, a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină. Condiția în care se afla băiatul i-a alertat pe polițiști. Avea haine rupte și murdare. După ce au cerut să stea de vorbă cu mama băiatului, au început investigațiile.

Așa au descoperit condițiile mizere în care a trăit atât femeia care era tratată ca o sclavă cât și copiii ei.

Clipul postat pe internet cu locul în care a fost sechestrată românca întrece orice imaginație.

Cei trei sunt acum în grija autorităților, iar bărbatul va fi cercetat pentru violenţă domestică, sclavie şi agresiune sexuală agravată.

Foto și text: Repubblica

A demisionat ultimul prieten al lui Ceauşescu, cel care l-a plâns în 1989! Robert Mugabe a renunţat "la putere"... Șocant! O femeie s-a sinucis pentru că logodnica fiului său era prea scundă! N-a suportat înălțimea viitoarei nore...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x