Antena Căutare

Imagini dramatice filmate într-un spital din Italia, unde zilnic mor sute de oameni. O asistentă, în lacrimi: ”E teribil când cineva îți spune să-l iei în brațe din partea lui!”

Numărul deceselor înregistrate în Italia din cauza coronavirusului l-a depășit pe cel din China, iar situația nu pare să se îmbunătățească. Un reporter a mers într-un spital din Italia și a surprins imagini dramatice într-un salon unde sunt îngrijiți bolnavi de coronavirus. 

Imagini dramatice filmate într-un spital din Italia, unde zilnic mor sute de oameni. O asistentă, în lacrimi: ”E teribil când cineva îți spune să-l iei în brațe din partea lui!”
Imagini dramatice filmate într-un spital din Italia, unde zilnic mor sute de oameni. O asistentă, în lacrimi: ”E teribil când cineva îți spune să-l iei în brațe din partea lui!”

În imaginile prezentate de reporterul de la SkyNews pot fi văzuți oameni infectați cu noul coronavirus, care sunt în stare gravă, din cauza complicațiilor respiratorii.

Ba mai mult, o asistentă a povestit detalii terifiante despre situația din spital.

”S-au eliberat două locuri printr-o minune. În situații extreme, noi mai punem un pat aici, la terapie intensivă. Fiecare dintre noi are în grijă 6, 7, 10 bolnavi... E un ritm de muncă nebun, dar asta este situația, o facem!”, a mărturisit ea.

Țara în care coronavirusul omoară un om la fiecare 10 minute. Nu, nu este Italia: „50 de persoane sunt infectate cu COVID-19 pe oră”

”E dramatic, mai ales dacă starea lor nu se îmbunătățește. Familiile nu-i mai văd, aud doar o voce necunoscută la telefon care le spune care este evoluția pacientului și, uneori, cum s-a întâmplat noaptea trecută, în plină noapte, trebuie să-i suni să le spui: Pacientul a murit. Și asta înseamnă că nu vor vedea nici măcar corpul.

China a început să testeze pe oameni un vaccin împotriva COVID-19. Urmază să fie produs în masă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceste persoane și-au văzut rudele ieșind din casă în palton, cu cheile în buzunar, cu telefonul. Și apoi vor găsi un sicriu sigilat, este singurul lucru pe care îl vor mai vedea.

Cer o binecuvântare religioasă și noi încercăm să le-o oferim, dar fără să lăsăm preotul înăuntru. Ultima dată preotul a venit și l-am ținut la ușă.

Este greu să le explici că nu-i mai pot vedea. Deci, este teribil când cineva îți spune să-l iei în brațe din partea lui. Sunt cu adevărat lucruri grele.”, a mai mărturisit asistenta, cu ochii în lacrimi.

Italia, bilanț oficial privind coronavirusul

Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus din Italia l-a depășit astăzi pe cel din China, transmite joi BBC, după ce autoritățile din peninsulă au anunțat 427 de noi decese în ultimele 24 de ore.

Numărul total al deceselor din Italia a ajuns astfel la 3.405, depășind bilanțul anunțat de autoritățile din China, de 3.245, fiind de altfel țara din care s-a răspândit virusul.

Totodată, au fost confirmate astăzi 5.322 de cazuri noi, numărul total fiind de 41.035.

La terapie intensivă se află 2.498 de persoane din toată țara, 1006 fiind doar în regiunea Lombardia. Această regiune a înregistrat doar astăzi 209 decese.

Regina Elizabeth a II-a le-a reamintit britanicilor "rolul vital" al fiecăruia contra epidemiei... Trump înlocuieşte summitul G7 de la Camp David cu o videoconferinţă din cauza pandemiei covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x