Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Imagini hilare! Credincioșii au fost împroșcați cu aghiasmă dintr-un pistol de jucărie. Preotul folosește jucăria pentru a păstra distanța socială

Un preot din Detroit aduce zâmbete pe fața a mii de oameni de pretutindeni după ce au apărut imagini cu el în timp ce stropea enoriașii cu aghiasmă dintr-un pistol de jucărie. Măsura distanței sociale a fost luată foarte în serios de către acesta motiv pentru care a avut o idee super ingenioasă!

Imagini hilare! Credincioșii au fost împroșcați cu aghiasmă dintr-un pistol de jucărie. Preotul folosește jucăria pentru a păstra distanța socială

Părintele Tim Pelc, de la Parohia Sf. Ambrozie din Detroit a explicat că ideea i-a venit încercând să găsească o metodă de a păstra vie tradiția sfințirii pachetelor de Paște în ciuda pandemiei.

Preotul romano-catolic a declarat, pentru Buzzfeed News, că a fost îngrijorat de modul în care va reacționa Vaticanul la metoda sa inedită de a respecta recomandările epidemiologilor, dar și de a-i împăca pe credincioșii care nu au putut participa la slujba de Paște din cauza măsurilor împotriva răspândirii de coronavirus.

A murit bătrâna de 83 de ani care a refuzat internarea deși era infectată cu COVID. Aceasta și-a pierdut viața chiar dacă al doilea test a ieșit negativ

“Deocamdată nu mi-au transmis nimic”, a spus preotul american.

Mai mult, preotul Tim Plec spune că biserica și comunitatea locală iau foarte în serios eforturile autorităților de a gestiona criza creată de pandemia de coronavirus.

Oamenii veniți la slujbe au legat de copacii de lângă lăcașul de cult câte o panglică albastră în memoria celor care au murit din cauza coronavirusului. În statul Michigan, bilanțul se apropie de 5000 de morți.

Recomandari