Antena Căutare

Imagini înfiorătoare! 14 pisici au stat încuiate într-o casă, până s-au mâncat între ele de foame. Blana animalelor și oasele, împrăștiate în întreaga locuință

O femeie din Adelaide, Australia a încuiat 14 pisici în propria casă, unde le-a lăsat atât de mult timp, încât au ajuns să se mănânce între ele, de foame. 

O femeie din Adelaide, Australia a încuiat 14 pisici în propria casă, unde le-a lăsat atât de mult timp, încât au ajuns să se mănânce între ele, de foame.

Autorităţile au descoperit resturile descompuse ale animalelor prin toată locuinţa. O singură pisica a reuşit să supravieţuiască. Se pare că femeia, vinovată de această monstruozitate, suferea de boli mintale.

Când autorităţile au ajuns la faţa locului, singura pisicuţa care a reuşit să salveze, botezată mai târziu Trooper, mieuna îngrozitor, pentru a i se deschide uşa. În cele din urmă, animalul a fost adoptat şi şi-a revenit mirculos.

Vezi AICI imaginile înfiorătoare

Ştirea care face înconjurul lumii. Vladimir Putin are origini româneşti... O oală sub presiune a creat panică! O stradă întreagă a fost închisă, iar geniștii și-au făcut apariția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x