Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE! Un fotbalist celebru își bate cu bestialitate soția!

O înregistrare video în care apare lovindu-și cu bestialitate actuala soție l-a costat 40 de milioane de dolari pe un cunoscut fotbalist. Atât valora contractul care i-a fost anulat după ce șefii echipei de fotbal american Baltimore Ravens au văzut filmul cu pricina.

O înregistrare video în care apare lovindu-și cu bestialitate actuala soție l-a costat 40 de milioane de dolari pe un cunoscut fotbalist. Atât valora contractul care i-a fost anulat după ce șefii echipei de fotbal american Baltimore Ravens au văzut filmul cu pricina, relatează Daily Mail.

Ray Rice și Janay Palmer erau logodiți în luna februarie, de când datează înregistrarea făcută de o cameră de supraveghere montată în liftul unui hotel din Atlantic City.

Sportivul a fost surprins în momentul în care i-a dat o palmă celei care i-a devenit soție la o lună de la acest eveniment. Văzând că femeia ripostează, Ray Rice a lovit-o din nou și cu atâta putere încât aceasta a căzut la pământ.

Liga națională de fotbal american l-a suspendat pe o perioadă nedeterminată, așa că Rice mai are mult de așteptat până va vedea conturile pline cu alte milioane de dolari.

OFERTĂ INCREDIBILĂ! Există ORAȘUL care oferă CANNABIS GRATIS pentru CONSUMATORII NEVOIAȘI... Atac terorist! Cel puţin 14 persoane au fost rănite în urma unei EXPLOZII la metroul din Santiago de Chile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x