Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE din Siria: Mai multe cadavre sunt aruncate de pe un pod langa Hama

In timp ce armata siriana a patruns in orasul Hama cu tancuri si mitraliere deschizand focul asupra protestatarilor, pe Internet a fost postat un clip socant cu ceea ce se presupune a fi politia secreta a regimului aruncand cadavre ale protestatarilor in rau.



Conform CNN, reprezentantii securitatii siriene sustin ca este vorba despre unul dintre grupurile armate, iar cadavrele aruncate in rau sunt membrii ucisi ai fortelor de securitate.

Un membru important al activistilor din Siria sustine ca ar putea fi vorba despre un grup de fundamentalisti care au luptat si in Irak, carora le face placere sa ucida in acest fel.

Guvernul sirian a indicat, in mod repetat, ca in randurile protestatarilor exista grupuri violente, inarmate, care ucid politisti si incita la violenta, insa activistii sustin ca miscare lor pro-democratie este una pasnica si condamna orice act de violenta.

ATENTIE! Imagini socante



Citeste si Antena3

Captura istorica, 1,2 tone de cocaina confiscate dintr-un iaht de lux in Marea Britanie... BBC: Reintroducerea permiselor de munca in Spania deschide usa xenofobiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x