Antena Căutare

Imagini șocante dintr-o secție de poliție! Dezbrăcați, întinși pe spate, cu mâinile la ceafă și cocoși de luptă deasupra lor-VIDEO

Aceasta este tortura la care a fost supus un grup de prizonieri ai Centrului de coordonare a poliției din Anaco, în statul Anzoátegui, din nord-vestul Venezuelei.

Aceasta este tortura la care a fost supus un grup de prizonieri ai Centrului de coordonare a poliției din Anaco, în statul Anzoátegui, din nord-vestul Venezuelei.

„ Taci, băiete! ", spune unul dintre agenți în timp ce îl lovea pe unul dintre prizonieri pe cap cu o bucată de lemn.

Jurnalista Alexandra Belandia scrie pe Twitter: „Când întrebi despre drepturile omului în Venezuela, ce se întâmplă în secții de poliție/închisori. Dialogul dintre poliție și reținuți, pe lângă «reintegrare»” Poliția Municipală Anaco.

"Am numit procurori în Drepturile Omului din Anzoátegui pentru a cerceta evenimentele brutale care au avut loc la Poliția Anaco, astfel încât comisarul Hernán Díaz și doi ofițeri de poliție mai tineri, vor fi responsabili de faptele lor", a spus ea pe Twitter la câteva ore după apariția acestui video.

După cum ar fi spus membrii familiei lor, „deținuții” au început o grevă din cauza lipsei de apă și hrană și să le ceară polițiștilor ca rudele să poată să treacă cu medicamente.

Situația trăită de prizonierii din Venezuela a fost denunțată în mai multe rânduri, în special din cauza condițiilor dure pe care le suportă, cu bătăi frecvente, lipsa de igienă și alimente în multe cazuri.

Sursa: abc.es

Citește și: Petreceri fără oprire cu escorte şi droguri! Imaginile cu un fotbalist celebru au explodat pe internet - FOTO

Comisia Europeană sesizează din nou justiţia europeană pe tema reformei judiciare din Polonia cu trei zile înaintea aleg... I-a dat profesorului o foaie goală și a primit nota 10! Ce a oferit în schimbul punctajului maxim este incredibil! „Am s...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x