Antena Căutare

Imagini șocante dintr-o secție de poliție! Dezbrăcați, întinși pe spate, cu mâinile la ceafă și cocoși de luptă deasupra lor-VIDEO

Aceasta este tortura la care a fost supus un grup de prizonieri ai Centrului de coordonare a poliției din Anaco, în statul Anzoátegui, din nord-vestul Venezuelei.

Aceasta este tortura la care a fost supus un grup de prizonieri ai Centrului de coordonare a poliției din Anaco, în statul Anzoátegui, din nord-vestul Venezuelei.

„ Taci, băiete! ", spune unul dintre agenți în timp ce îl lovea pe unul dintre prizonieri pe cap cu o bucată de lemn.

Jurnalista Alexandra Belandia scrie pe Twitter: „Când întrebi despre drepturile omului în Venezuela, ce se întâmplă în secții de poliție/închisori. Dialogul dintre poliție și reținuți, pe lângă «reintegrare»” Poliția Municipală Anaco.

"Am numit procurori în Drepturile Omului din Anzoátegui pentru a cerceta evenimentele brutale care au avut loc la Poliția Anaco, astfel încât comisarul Hernán Díaz și doi ofițeri de poliție mai tineri, vor fi responsabili de faptele lor", a spus ea pe Twitter la câteva ore după apariția acestui video.

După cum ar fi spus membrii familiei lor, „deținuții” au început o grevă din cauza lipsei de apă și hrană și să le ceară polițiștilor ca rudele să poată să treacă cu medicamente.

Situația trăită de prizonierii din Venezuela a fost denunțată în mai multe rânduri, în special din cauza condițiilor dure pe care le suportă, cu bătăi frecvente, lipsa de igienă și alimente în multe cazuri.

Sursa: abc.es

Citește și: Petreceri fără oprire cu escorte şi droguri! Imaginile cu un fotbalist celebru au explodat pe internet - FOTO

Comisia Europeană sesizează din nou justiţia europeană pe tema reformei judiciare din Polonia cu trei zile înaintea aleg... Un polițist pensionat în vârstă de 91 de ani și-a pierdut toți banii pe care îi avea, din cauza unui apel telefonic! „Mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x