Antena Căutare

Primul concurs de frumusețe unde nu vor fi anunțate dimensiunile concurentelor. Miss Venezuela are loc joi, 1 august

Pentru prima dată în istoria competițiilor de frumusețe, concurentele nu vor mai fi limitate de dimensiunea standard „90-60-90”. Concursul de miss din Venezuela va avea loc joi, 1 august la Caracas.

Pentru prima dată în istoria competițiilor de frumusețe, concurentele nu vor mai fi limitate de dimensiunea standard „90-60-90”. Concursul de miss din Venezuela va avea loc joi, 1 august la Caracas.

"Frumuseţea unei femei nu este lipită de eticheta măsurilor 90-60-90. Ea este măsurată prin talentul ei", a explicat Gabriela Isler, directorul de comunicare concursului de frumusețe.

În edițiile precedente ale concursului de frumusețe, prezentatorii anunțau public dimensiunile concurentelor, majoritatea țineau cure drastice de slăbit sau au beneficiat de operații estetice pentru a ajunge la formele ideale ale manechinelor profesioniste: 90 centimetri pentru bust, 60 de centimetri pentru talie şi 90 de centimetri pentru coapse.

Venezuela trece prin cea mai grea perioadă din punct de vedere economic, inflația din țara sud-americană a ajuns la 1.370.000% în 2018 şi va fi de 10.000.000% în 2019, conform experților de la Fondul Monetar Internațional.

S-a născut cu sindromul Down, practică modelingul și toate agențiile o vor: "Este dovada că orice boală poate fi în... De ce femeile îmbătrânesc mai repede decât bărbații. La ce vârstă sunt vizibile diferențele...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x