Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Lupta pe viata si pe moarte intre doi politisti si noua adversari, in Florida

Politistii din Florida au fost nevoiti sa foloseasca armele paralizante pentru a-si elibera doi colegi, agresati de mai multe persoane furioase. Desi erau in timpul liber, cei doi oameni ai legii incercasera sa puna capat unei incaierari, la intrarea intr-un club de noapte. Va avertizam, urmeaza imagini socante.

Faptele s-au petrecut pe la ora doua noaptea, langa un cunoscut club de noapte din Orlando. Cei doi politisti, un barbat si o femeie, isi incheiasera serviciul si purtau haine civile. Ei au observat doua femei care se bateau in plina strada si au incercat sa le desparta. Imediat, insa, au fost atacati de rudele celor doua combatante. Femeia politist a fost chiar doborata la pamant.

A fost, practic, o lupta deschisa intre doi politisti si noua persoane. Confruntarea a fost atat de apriga incat i-a speriat si pe paznicii clubului, care nu stiau cum sa se fereasca sa nu fie si ei loviti. Incidentul a fost inregistrat pe telefonul mobil de un trecator care s-a grabit sa-l si posteze pe internet.

Din fericire, cei doi au reusit sa-si cheme in ajutor colegii care erau de serviciu. Dupa ce si-au folosit de doua ori armele paralizante, politistii au reusit sa restabileasca ordinea. Cei noua agresori, patru barbati si cinci femei, au fost arestati. Una din femei a avut nevoie de ingrijiri medicale, deoarece proiectilul paralizant o atinsese intr-o zona sensibila a corpului. Cei doi politisti in civil s-au ales doar cu vanatai si zgarieturi.

Unde duce criza! Tot mai multe femei din Spania isi vand ovulele... MAE a propus expulzarea ambasadorului Siriei la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x