Antena Căutare

Unde duce criza! Tot mai multe femei din Spania isi vand ovulele

Criza economica din Spania ii obliga pe oameni sa recurga la metode disperate, pentru a putea supravietui. Tot mai multe femei au ajuns sa-si vanda ovulele, cu riscul de a-si pune in pericol sanatatea.

La clinica din centrul Madridului, donatoarele de ovule vin, de obicei, pe ascuns. Si tot de obicei ajung aici dupa ce isi dau seama ca nu o pot scoate la capat cu banii.

Femeile primesc pana la o mie de euro pentru fiecare donatie. Dar procedura este indelungata, dureroasa si presupune riscuri.

Dupa administrarea unor injectii cu hormoni, ovulele sunt prelevate printr-o interventie chirurgicala. Procedura nu le descurajeaza pe donatoare. Unele repeta chiar experienta de mai multe ori.

Numarul donatoarelor a crescut, deoarece tot mai multi oameni au nevoie de bani pentru a supravietui.

Sfatul medicilor este clar. O femeie nu trebuie sa faca mai mult de sase donatii. Multe dintre femei gasesc apoi alte surse de venit. La fel de disperate. Ajung sa-si vanda parul sau chiar laptele matern. Totul in speranta ca, daca vor rezista, criza va trece si vor putea duce, din nou, o viata normala.

Politia bulgara a difuzat portretul teroristului kamikaze de la Burgas... IMAGINI SOCANTE! Lupta pe viata si pe moarte intre doi politisti si noua adversari, in Florida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x