FOTO | În timp ce Trump este "pătat de sânge", soția lui, Melania Trump, este omagiată pentru lupta împotriva hărțuirii

Mai tânără cu 24 de ani decât Președintele Americii (73 ani), Primei Doamne (49 de ani) i se pregătesc oamgiile pentru lupta ei aprigă dusă împotriva hărțuirii copiilor pe internet şi abuzului de opioide. Fostul model va fi premiat în luna fembruarie pentru campania sa 'Be Best', relatează joi EFE, citat de Agerpres.

Donald Trump și Melania Trump

hepta

Soţia preşedintelui Donald Trump va fi omagiată în cadrul evenimentului 'Women of Distinction' din Palm Beach Atlantic University, care recompensează anual "contribuţiile semnificative" ale femeilor pentru comunitate.


În 2018, Melania Trump a lansat o campanie focalizată asupra copiilor şi internetului, menită totodată să combată abuzul de opioide.

CITEȘTE ȘI: Irakul a început să atace: „vom trimite soldaţii americani înapoi în sicrie”. Se fac presiuni asupra lui Trump


Evenimentul constă într-un dineu, ale cărui încasări vor fi destinate unui fond de burse pentru studenţii la universitate, şi care se va desfăşura în luxosul complex hotelier The Breakers, din Palm Beach (Miami) în data de 19 februarie.


De la lansarea campaniei 'Be Best', prima doamnă a fost criticată pentru tema aleasă având în vedere că soţul ei, preşedintele Trump, nu ezită să adreseze detractorilor săi glume sau comentarii jignitoare pe Twitter.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Momentul în care Ambasada SUA din Irak este lovită de rachete


"Melania este exemplul perfect al Femeii Distinse şi suntem mândri să o onorăm", a subliniat Eileen Burns, co-preşedinta evenimentului, citată de ziarul din Palm Beach Post.

CITEȘTE ȘI: Baie de sânge la înmormântarea generalului Soleimani. 32 de morți și sute de răniți! Ce se întâmplă în Iran? -Video

(sursa: Agerpres)

Ultimele știri