Căutare Live

În total, 80 de ”terorişti americani” au fost ucişi în tirurile iraniene de rachete vizând baze americane în Irak, anunţă televiziunea iraniană

Atacurile efectuate de Iran asupra unor ţinte americane în Irak în noaptea de marţi spre miercuri s-au soldat cu 80 de morţi, anunţă televiziunea publică iraniană, relatează Reuters.

Teheranul a anunţat că a lansat atacuri contra unor baze americane în care se află trupe americane, ca represalii faţă de atacul cu un avion american fără pilot (dronă) în care a fost asasinat vineri generalul iranian Qassem Soleimani la Bagdad.

Cinsprezece rachete au fost trase, iar niciuna nu a fost interceptată, a anunţat televiziunea iraniană.

În total, 80 de ”terorişti americani” au fost ucişi, a anunţat aceeaşi sursă.

Iranul are în vizor alte 100 de ţinte în regiune, în cazul în care Statele Unite răspuns acestor tiruri de rachetă, a declarat o sursă din cadrul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică iraniană, citată de televiziunea iraniană.

Sursa : news.ro

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Iranul oferă o recompensă de 80 de milioane de dolari oricui îl omoară pe Trump pentru a răzbuna moartea lui Soleimani?...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri