Antena Căutare

În total, 80 de ”terorişti americani” au fost ucişi în tirurile iraniene de rachete vizând baze americane în Irak, anunţă televiziunea iraniană

Atacurile efectuate de Iran asupra unor ţinte americane în Irak în noaptea de marţi spre miercuri s-au soldat cu 80 de morţi, anunţă televiziunea publică iraniană, relatează Reuters.

Teheranul a anunţat că a lansat atacuri contra unor baze americane în care se află trupe americane, ca represalii faţă de atacul cu un avion american fără pilot (dronă) în care a fost asasinat vineri generalul iranian Qassem Soleimani la Bagdad.

Cinsprezece rachete au fost trase, iar niciuna nu a fost interceptată, a anunţat televiziunea iraniană.

În total, 80 de ”terorişti americani” au fost ucişi, a anunţat aceeaşi sursă.

Iranul are în vizor alte 100 de ţinte în regiune, în cazul în care Statele Unite răspuns acestor tiruri de rachetă, a declarat o sursă din cadrul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică iraniană, citată de televiziunea iraniană.

Sursa : news.ro

Pericol nuclear în Iran. Cutremur puternic, înregistrat în apropierea centralei nucleare... Iranul oferă o recompensă de 80 de milioane de dolari oricui îl omoară pe Trump pentru a răzbuna moartea lui Soleimani?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x