Antena Căutare

Începe un nou război?! Avertismentul lansat în urmă cu puțin timp: ”Dacă situația continuă, ne vom îndrepta spre ultimul război din istoria umanității!” 

Scandalul izbucnit în urma otrăvirii fostului spion rus Serghei Skripal și a fiicei sale este departe de a se fi încheiat, iar un fost general rus a atras atenția că un nou război ar putea să înceapă în perioada următoare.

Scandalul izbucnit în urma otrăvirii fostului spion rus Serghei Skripal și a fiicei sale este departe de a se fi încheiat, iar un fost general rus a atras atenția că un nou război ar putea să înceapă în perioada următoare.

Evgeny Buzhinski, locotenent general în rezervă, a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru BBC, că în urma tensiunilor care au apărut după ce un fost agent a fost otrăvit în orașul Salisbury, Marea Britanie, ar putea să înceapă un nou război, în contextul în care autoritățile de la Londra sunt de părere că în spatele atacului se află Kremlinul.

„E mai rău acum decât în perioada Războiului Rece, pentru că dacă această situație va continua în același mod, mă tem că se va încheia foarte foarte urât. Mă refer la un război real, mai rău decât un război rece e unul real – ultmul război din istoria omenirii. Vedeți presiunea din partea Statelor Unite. Spuneți că va continua. Ce veți obține? Dacă vreți să obțineți schmbarea regimului, e inutil. De fapt, încercați să puneți la colț Rusia, iar asta e un lucru foarte periculos”, a spus fostul oficial rus.

Serghei Skripal (66 de ani) și fiica sa Yulia (33 de ani) au fost găsiți inconștienți pe o băncuță dintr-un centru comercial, pe 4 martie. Fostul spion rus este în stare critică, dar stabilă, în timp ce Yulia pare să înceapă să se recupereze.

Cântărețul Kenny Rogers, forțat să-și anuleze mai multe concerte: ”Medicii i-au recomandat să se concentreze pe recupera... Caz cutremurător! Bebeluș, furat de o maimuță și găsit fără suflare. Dormea în pat, lânga mama lui, în momentul atacului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x