Antena Căutare

Infern în China. O clădire de 25 de etaje a fost înghițită de flăcări

Un incendiu uriaș a avut loc ieri în orașul chinez Shenyanga, un oraș cu o populație de aproximativ opt milioane de oameni. Sute de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările.

Infern în China. O clădire de 25 de etaje a fost înghițită de flăcări
Un incendiu uriaș a avut loc în China

Momentan nu se știe câte persoane au fost prinse în clădirea care a luat foc. Turnul este unul nou, construit în 2003 și face parte dintr-un complex rezidențial.

Potrivit Brigăzii de Pompieri Shenyang, incendiul a început în jurul orei 09:15, ora locală, în orașul SR International New City din districtul Hunnan.

Momentan nu se cunoaște cauza incendiului, cert este că a izbucnit de la parter și s-a extins rapid până la ultimul etaj.

Postul de televiziune chinez CCTV a afirmat că flăcările au devorat rapid turnul. Materialele de izolare au fost observate căzând de pe fațada clădirii, a completat CCTV

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incendiul a fost stins în mare parte la miezul nopții, după aproape trei ore de eforturi de salvare. Pompierii au declarat că nimeni nu a fost rănit în accident.

Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de 47 de mașini și 235 de pompieri.

Citește și:

Încă un incident în Marea Britanie. Un mort și cinci răniți după ce un vehicul i-a lovit aparent intenționat

Încă un incident în Marea Britanie. Un mort și cinci răniți după ce un vehicul i-a lovit aparent intenționat... Măcel într-o primărie din Mexic! Cel puțin 22 de persoane au murit într-un schimb de focuri dintre poliție și traficanți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x