Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

ÎNFIORĂTOR! Accident CUMPLIT. Doi cunoscuți prezentatori de televiziune se aflau în mașina care a luat foc!

Prezentatorii emisiunii "Top Gear", Chris Harris şi Eddie Jordan, au scăpat nevătămaţi dintr-o maşină sport de 50.000 de lire sterline care a luat foc în timpul filmărilor la Monte Carlo.

Harris se afla la volanul unei noi maşini sport Alpine iar Jordan era pe scaunul pasagerului când maşina a luat foc în timpul etapei a 17-a Raliului din Monte Carlo.

Jurnalistul Chris Harris (43 de ani) şi Eddie Jordan, în vârstă de 69 de ani, au reuşit să oprească vehiculul imediat şi să scape în momentul în care flăcările au cuprins saşiul.

Ambii prezentatori, care purtau costume speciale, salopete şi mănuşi, au reuşit să fugă.

"Am realizat că trebuie să ies, am deschis uşa când flăcările ajunseseră la mâna mea", a spus Harris. "Din păcate, maşina a fost distrusă şi întotdeauna îmi pare rău când o maşină frumoasă este distrusă".

"Să fac o cursă la Monte Carlo Rally era un vis devenit realitate pentru mine. Maşina era grozavă - atât de uşoară", a adăugat Jordan. "Dansa prin munţi şi Chris o conducea minunat. E aşa de păcat că nu am terminat testul, dar lucrurile astea se întâmplă".

Alpine investighează acum cauza incendiului.

Emisiunea de la BBC Two este condusă de starul din serialul "Friends", Matt LeBlanc, şi va fi difuzată în a doua jumătate a anului, pentru al 25-lea sezon.

Recomandari