Antena Căutare

Internată în spital, o bătrânică le-a cerut o cană cu apă asistentelor. Ce a primit, în schimb,este şocant. După ce a băut, femeia a murit

O femeie de 85 de ani, din Marea Britanie, a murit, după ce a cerut o banală cană de apă. În schimb, asistentele i-au oferit un lichid mortal.

O femeie de 85 de ani, din Marea Britanie, a murit, după ce a cerut o banală cană de apă. În schimb, asistentele i-au oferit un lichid mortal.

Femeia, internată în spital, a ajuns să bea lichid de curăţare, în loc de apă. Personalul medical vorbea atât de prost limba engleză, încât a fost nevoie de traducători.

Tragedia s-a produs, anul trecut, la spitalul Royal Sussex din Brighton. Anchetatorii au precizat că au aflat cine i-a oferit cană cu lichidul respectiv pacientei, însă nu au probe pentru a stabili dacă a fost sau nu o mână criminală, scrie Daily Mail.

Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, și-au ales trăsura pentru ziua nunții lor... Descoperire macabră! O groapă comună, plină cu rămășițele a cel puţin 140 de copii: "Nicăieri în lume nu există așa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x